Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Leffe

Av Helena - 10 augusti 2009 19:37

Idag har Leffe varit istan och socialtränat sig och det gick utmärkt, den valpen slutar aldrig förvåna mig, först fick han bada och föna sig för ren och fin skall man vara om man skall till stan, väl i stan så var han inne på hundaffären och investerade sig i ett nytt koppel , grönt med reflexer i det kan man behöva när höstmörkret faller på. Han tittade på kaniner där inne och alla som har Husky vet hur det intresset är...Sedan gick vi över strömbron och strand promenaden ( en led som går bredvid och över strömmen i Säffle) en del hundar kan tycka det är lite läskigt men inte leffe. Vi tog en paus i värmen och han bara lägger sig ner och tittar på allt folk som går förbi, varje gång man stannar så sätter han sig ner. Då provade vi att gå över slussen det är en smal bro som är av plåt som slår när man går på, Leffe traskade på som om han gjort det varje dag, ja den valpen är helt underbar..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

11 augusti 2009 06:26

Vad fin han ser ut!

 
Cia

Cia

11 augusti 2009 13:32

Wow, han och Akasha ser precis likadana ut!

http://www.ahimsa-satya.com

 
Marie

Marie

11 augusti 2009 21:40

Så underbar han är..Ben säger förresten att han vill ha honom oxå ha ha.
Kram

http://thelifeofkaiser.co.nr

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se