Direktlänk till inlägg 9 maj 2010

tävlingar

Av Helena - 9 maj 2010 20:01

ja, tävlingar men inte jag det hinns inte med just nu. Robert har sparat och sparat och igår var hans pappa med honom till Landskrona och köpte den efterlängtade 4 hjulingen en Yamaha 450 -07 precis vad han ville ha. Det blev bråttom att hämta den eftersom det var tävling idag på Kocklanda här i Säffle och det ville han ju vara med på, de kör 2 heat på 15 min + 2 varv Jobbigt!detta är konditions krävande.. Robert hängde med väldigt bra men orken tog stopp när det var 1 varv kvar och han bröt och synd..men andra körde han hela och slutade på 8.plats Stort Grattis!!!

Mikael tävlade km idag med sitt fiske och hamnade på 3.e plats grattis!!

Själv var jag ute med Kicki och körde hundarbna en sväng i morse och Linda som hjälper mig på helgerna tog shiborna och tränade valparna så de var helt slut, sedan var det att åka till Kocklanda och hejja på Robert.

Starten går och Robert är han som är mest blå.


en sliten Robert inför 2,a heatet

       

nu är han väldigt trött,    


  

Isa var med åxå med. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

inger

10 maj 2010 07:43

ja det kan jag tro att han var trött.du får vidarebefodra grattiset från mig .vi ses

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se