Direktlänk till inlägg 28 juli 2010

MIMMI HD: A

Av Helena - 28 juli 2010 20:54

Jag hade missat att godkänna kommentarer och det ber jag om ursäkt för, givetvis kan ni kommentera inlägget,

Väldigt mycket i huvudet just nu, men ni som känner mig vet redan att jag är lite rörig, eller..

Jag missade även att meddela att lilla Mimmi är röntgad (12/7) och fick  HD : A och det känns helt underbart...kanske blir det små Mimmibarn nästa sommar, vem vet, vi alla är mycket glada för det för hon är helt underbar och det känns kul att kunna räkna in henne bland avelstikarna.

Alva och Fiona började löpa nu men Alva skall inte paras nu utan nästa löp, hoppas bara att lilla Harumi kan börja med hon är liksom 2 månader för sen ..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

30 juli 2010 08:13

Grattis!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se