Direktlänk till inlägg 11 oktober 2010

Ja nu var det så igen, långt mellan varven

Av Helena - 11 oktober 2010 20:33

Jag har lite att göra på dagarna och just nu är tiden väldigt knapp..

någ med det. Vi väntar Shiba valpar om en vecka och denna gång mellan Okami's Harumi och Sesshomaru Go Tessaiga och hon är TJOCK!! nu är hon en lite mindre tik men man undrar ju när hon är så tjock, kul, 19.e går tiden ut


Ny kenneltjej har vi åxå då Linda är på Forshaga akademin och studerar Viktvård, vår nya heter Diddi Holm och jag är ju mycket tacksam för hennes insatser här då mitt företag blomstrar och även där en ny medarbetare som gör stor insats och är mycket duktig.

             Grattis Till:

                           Okami's Jiro som tog cert i Hässlehom

                                Okami's Key to Success som tog cert och Bir i Sundsvall

                                          Okami's Kept The Faith som blivit röntgad med A

                              Okami's Magic moments som även han röntgats med A o ED 0

                           

                     jag lovar jag skall bli lite bättre på att blogga Kikki! hoppas ni kommer snart så vi kan ta en tur

Tänk vad tiden går och snart kan man kalla detta ålderdomshem...Underbara Miyagi fyllde 11 år den 5 oktober och Tindra blivit 8 Fiona blir 8 i november ojoj , men det roliga är att ingen verkar vara gammal Miyagi är med och cyklar ännu och man liksom glömmer bort att de börjar bli till åren och det är väldigt kul tycker jag inga trötta veteraner här inte , kul


 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva

11 oktober 2010 21:24

Du verkar ha fullt upp o d e kul. Tror du menar att Linda studerar Viltvård o inte Viktvård (haha,lät otroligt roligt)Graderna sjunker här i södermanland - Härligt!
Kram Eva

 
Maria

Maria

12 oktober 2010 19:50

Lexi ska in och röntgas den 25:e. Hör av mig när vi fått svar.

http://svenssonsmaria.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se