Direktlänk till inlägg 17 juli 2011

Titti löper!!

Av Helena - 17 juli 2011 21:37

ja nu löper det i alla hörn här och vi kommer att ha 3 kullar samtidigt... och jag är så spänd på dessa 3 parningar jag planerar att göra, sen om jag kommer till Ransäter eller inte får vi se Titti löper så de verkar som om de blir Malmö då, men Linda fixar utställningen i sådana fall.

SHIBA

Okami's Keep an eye on me " Mimmi" skall paras med SEuch Sesshomaru Go Tessaiga!

SEuch NOuch Okami's Genhime " Titti" skall paras med SEuch DKuch Mara-Shima King of hearts


Siberian Husky

Okami's Just Talk about Alva " Alva" skall paras med  Foxfire Grease Lightning


Eftersom alla tikar löper samtidigt så väntar jag med att para Nemi till nästa löp och då paras hon med Hank.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Wouter en Cia

18 juli 2011 10:52

Nice, then you will get more little Akasha's...

 
Ingen bild

Sara & Kumo

18 juli 2011 18:51

Hoppas Titti kan tänka sig att skjuta upp sitt höglöp lite så vi får träffas på ransäter...

 
Maria

Maria

18 juli 2011 21:25

Vad kul att hon äntligen löper!! :)

Då väntar jag lite med att fråga chefen om ledigt :P

http://svenssonsmaria.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se