Direktlänk till inlägg 9 april 2012

Glad påsk på er alla!

Av Helena - 9 april 2012 10:48

Ja påsken kom ju och 4 lediga dagar , helt underbart!! man jobbar nog lite för mycket och ibland tar det ut sin rätt..man känner sig helt utpumpad men så är det att vara egen och ibland längtar man efter att vara anställd då man bara kan ta ledigt, jag har väl kommit till en gräns nu tror jag , mitt liv skall väl vara mer än att serva andra..jag säger bara det att Tack gode gud för min mamma som alltid ställer upp, att bli kennelhjälp på gamla dar var nog inget hon hade planerat men hon finns alltid till hands, speciellt vär jag har valpar, tack snälla mamma!

Slut på självömkan nu, Helgen har varit underbar och Eva Seger kom en sväng både på fredan och på söndan lördagen hade hon unnat sig lite spa i Karlstad en hotellhelg bara hon och sina hundar, varför gör man inte det oftare? på fredan umgicks vi och åt gott tittade på valparna, på söndagen var även Kikki här och vi tittade på valparna grillade och tog en tur med hundarna, vi fick besinstopp förstås men vi har ju draghundar så det var ju inga problem Idag fick inte Alva vara med eftersom hon är mammaledig, Donzi och Blizzak var ju med istället, tack snälla ni för en underbar dag, mycket skratt och trevligt sällskap det livar vekligen upp, idag har kära Linda och Mimmi kommit och skall vara valpvakt under vackan dom har ju påsklov.

Valparna 2 veckor


     


Kikki & Jag och

länst fram Leffe & Nemi, Hank & Fiona, Donzi & Blizzak, Kenny , Nemo

 


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kicki

9 april 2012 15:12

Tack själv för en trevlig dag och mycket skratt. Som sagt, det är tur att man har draghundar och dom vet verkligen när dom behövs på riktigt :-) Kram Kicki & Nemo

 
Ingen bild

Eva

11 april 2012 15:27

Tack för en riktigt trevlig helg tjejer och tack för att killarna fick va med i spannet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se