Direktlänk till inlägg 6 maj 2012

Grattis!

Av Helena - 6 maj 2012 20:05

Ett stort grattis till Sara & Tobbe med Okami's Lilly of the vally "Luna" som i går blev 3 bästa tik i Lidköping!

Ett stort grattis till Eva och Okami's Magic Moments "Donzi" som blev 2 bästa hane med Cert & R-Cacib i dag i Prag!


Annars rullar allt på som det brukar valparna är helt underbara och man vill bara vara hemma hos dom, fast lite "huliganer" börjar dom bli, speciellt när de kommer in och får vara i tv rummet och titta på tv, dom verkligen tittar det ser lite kul ut när de sitter på mattan framför tv som förstenade och kollar, mycket egen vilja i dessa små..om grinden vid trappen är stängd för att man tycker att de kan vara ute en sväng så blir det ett herrans liv och då måste man ju vänta på att de tystnar innan man öppnar....men som sagt väldigt lätta att ha och helt underbara....

Hera verkar vara dräktig och det var ju kul hon skall valpa 31/5

Fiona skadade sig för nu 3 vsckor sen när vi var ute och tränade hon vek liksom ena bakbenet in under sig och det såg inte bra ut men inte stannade hon för det..efter ca 200 m stannade vi och så stödde hon inte på benet, korsband, tänkte jag men jag ringde in till sjukhuset och vi skulle vänta en vecka visst hon stödjer på benet men hon är inte bra, vi har där efter en vecka och inget var av men korsband kan vara luriga, eftersom hon inte är bra så är sträng vila i en vecka till sen är hon inte bra då så är det att åka tillbaka och undersöka mer som veterinären sa, troligen är det ett korsband som är lite trasigt men inte av och det kan ju läka av sig själv, jag hoppas på det bästa men Fiona håller på att bli tokigt....vara så still är inte hennes grej även om hon är snart 10 år så märks det absolut inte.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se