Direktlänk till inlägg 13 maj 2012

Fiona..Fiona

Av Helena - 13 maj 2012 18:58

Ja då har vi äntligen röntgat fiona..i fredags ringde jag in eftersom hon inte är ett uns bättre hon är kraftigt halt efter aktivitet, hyfsad efter vila. Hon har burvila och bara får rastas 3 ggr /dag men det hjälper inte. Så i fredags var vi i väg igen och nu blev hon röntgad från alla håll och, det finns lösa bebitar i hennes vänstra knä, korsband är hela men det är ju ingen bra prognos ändå..hon har så ont att inte ens dessa jättestarka värktabletter och rimayl gör henne smärtfri, veterinären vi hade var inte ortoped så de ringen i morron och talar om hur vi skall gå vidare, troligen har hon ramlat och skagit i knät hårt så det har lossnat benbitar, hur vet inte jag men så är det, vi skulle gå en kvart 3ggr/dag men hon blir så halt så det vill jag inte...lite ont i magen nu kan jag säga, min älskade Fiona...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se