Direktlänk till inlägg 9 juni 2012

Ja mycket har hänt sen sist....igen

Av Helena - 9 juni 2012 19:48

Hera (O. Morning Star) och Hank (Hand De Ciucki) fick en enda valp den 30/5 en liten hane hans namn är Okami's Private Collection och kallas för Lowe, han kommer att stanna här hemma, jag har väntat i 3 år på denna kull efter Hank och Hera och hade tänk spara en tik men nu blev det en hane och jag är spänd på att se honom växa upp..nya bilder kommer bara han är lite äldre..

 

Annars är det som vanligt mina pengar ger jag till djursjukhuset mrn så är det med gamla hundar alltid är det nåt..

Fiona blir inte bra och inte kan de operera heller de kan göra en s.k tuppkamms injektion när det behövs man hon äter rimadyl och vi hoppas det kan gå bra hon skall börja simma bara vädret blir lite varmare, sedan fick jag åka med Kenny som tydligen sträckte sig ordentligt efter morron promenaden på tisdag morron, han orkade inte resa sig när jag kom hem från jobbet, bara att åka iväg men inga skelett skador i allafall, han hade ont i bäckenet, vila och metacam i 14 dagar...annars är allt bra, full fart mot studenten och det skall bli underbart jag är så stolt över Robert som har fixat studenten och dessutom fått jobb som sopkörare han har dessutom flyttat till eget boende, huset han är född i, ja, ja bara han är nöjd så är det bra.

Lite utställningar

Stort Grattis till:

Eva Seger och Okami's Knock you out som blev BIM i Vallentuna och BIR i Norrköping!

Sara Nilsson & Tobbe Eliasson och Okami's Lilly of the Vally som blev BIR i Vänersborg!

Okami's Nikkou som blev BIm valp i Vänersborg!

Ch Okami's Jiro som blev 2 bh i Vänersborg!

Och Karin Höljesten och Okami's Momotaro som blev BIS valp på shibaspecialen!!!

 

Tack snälla ni för ni visar fram Okami's hundar så bra jag är så stolt över er!!

 
ANNONS
 
http://dissertation-writingservices.org/dissertati

http://dissertation-writingservices.org/dissertati

8 november 2016 13:30

What a small puppy. I love small puppies. They are very gentle and affectionate. Behind them you need very good care to grow a beautiful dog.

http://dissertation-writingservices.org/dissertati

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se