Direktlänk till inlägg 14 oktober 2012

Väldigt mycket har hänt igen..

Av Helena - 14 oktober 2012 11:47

Jag skall försöka bli bättre på detta med att blogga men denna sommar har varit upp o ner..


Stort Grattis till Eva Seger och OKAMI'S KNOCK YOU OUT "Blizzak" till den sista cacibet och BIM på Åland Blizzak kan ni titulera sig C.I.B Champion!!!!

 

C.I.B CHAMPION OKAMI'S KNOCK YOU OUT " Blizzak"


Alva har ju haft valpar och jag vill önska alla valpar lycka till i sina nya hem. Jag hade 2 valpar kvar till de var 4 månader, Eva Seger var snäll och hade Maverick åt mig, den 26/7 var jag och Eva på Gardemoen i Norge och mötte Chritine Benarts från Kennel Arctic wolf dream från Frankrike, hon hämtade sin valp Okami's One man show "maverick" och Manon Parants, Kennel Seadrem Canada valp tiken Okami's On the double "Flash", Flash fick på grund av införselreglerna vara kvar i Frankrike tills den 10/10 då hon flög vidare till Canada, hon har nu landat och hemma hon Manon. "Maverick har redan gjort sin debut i utställningsringen i Luxenburg med resultatet BIR-Valp, stort grattis!

   

Christine Benarts "Arctic Wolf Dream" och Okami's On The Double"Flash" och Okami's One Man Show "Maverick" nyss kommna till Paris 26/7-12


Min älskade Kenny fick lämna oss den 10/9 efter en tids sjukdom. Han hade fått en tumörsjukdom i lungorna som gjorde att han hostade, mest när han hade legat men han var mycket tröttare än hade varit och jag valde att ta bort honom för jag var ju rädd att han hade svårt att andas, det var bland det tuffaste beslut jag tagit. Alla som känner mig vet att Kenny var "min andra hälft" han var med mig så ofta det gick ibland och jobbade , han var "plast pappa" till alla mina kullar alla hundar gick han i hop med, han var helt enkelt en fantastisk hund jag vänilerade alla min problem med han var där jag var...Älskade Kenny du kommer alltid att ha en speciell plats hon mig..

   

KENNY DE CIUKCI 
ANNONS
 
Ingen bild

Kicki

18 oktober 2012 10:45

Stort GRATTIS till Eva, Blizzak och Helena.
Önskar Kicki, Nemo och Lykka

 
why use a routine dissertation writing rite?

why use a routine dissertation writing rite?

8 november 2016 13:28

What beautiful photos. Dogs on them are great. It is evident that the owners of them cared for. They are very well maintained and in a measure of fatness.

http://dissertationwriting.services

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se