Direktlänk till inlägg 23 april 2013

Våren är här!!

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här .

Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en underbar hund på alla vis det är mycket tomt efter honom.


Annars har året börjat mycket bra vi har varit i väg på utställningar med början med My dog i gtb i januari där vi hade framgångar med BIR (C.I.B ch O.Knock you out)-BIM (No V-12 O. Just talk about alva)på lördagen bästa valp och uppfödargrupp. Söndagen var det Hanks tur att bli BIM, även då hade vi BIR valp och bästa uppfödargrupp.

Sedan var vi i Strängnäs där alla fick släta VG och EXE utom . O. Out of control som var 3 bh och O.Naouko som var 4 bh med r-cacib.

Sen var vi i Kista där vi hade BIR ( Ch O. Knock you out) o BIM ( O.Once upon a time) och BIS-3 Uppfödar grupp!! sen åkte Eva Seger till Luxemburg Med "Blizzak" (Knock you out) och erövrade sitt cert så han blev Lux Ch!

Vi har haft stora framgångar så här långt och det är fantastiskt roligt men det hade inte varit möjligt utan mina underbara valpköpare som hela tiden kämpar på med sina hundar och tävlar så mycket de har möjlighet till TACK SNÄLLA NI!!! ni gör mig så stolt!


Ja nu är det ju vår och Alva och Nemi har blivit parade och väntas valpar i mitten av Juni jag håller tummar och tår för att de båda är dräktiga, mer info kan ni läsa på valpsidan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 december 2012 19:08


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se