Direktlänk till inlägg 27 april 2013

Västerås

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade i Kista och nu blev vi BIS-2!!!!!


Nu i skrivande stund sitter och hos min goa vän Eva Seger eftersom Maja och jag skall till Köping i morrn, och vi har grillat ute på altanen fläskfile och sallad mycket gott och härlig utsikt över mälaren, kan livet bli så mycket bättre Linda är hemma och köter mina hundar så jag har lite semester...hör av mig i morrn

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lisbeth

28 april 2013 19:33

Jättegrattis till er.
Hälsa Eva-

 
essay writing service reviews

essay writing service reviews

16 december 2016 09:18

Thanks a lot for sharing, I hope everything will be okay! Listen, I need your help with my blog, could you please follow the link and write me.

http://bestessay-writing.services

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vän...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Av Helena - 23 december 2012 19:08


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se