Direktlänk till inlägg 8 maj 2013

Våren är här!

Av Helena - 8 maj 2013 05:54

Ja då var äntligen våren här, underbart! Maja och jag var i Köping på ssuk utställning dagen efter Västerås och hon fick cert och BIR!! Bilderna blev inget vidare men så är det ibland, Nu saknas det 1 cert så är hon champion hon är nu anmäld till Vänersborg men hon får åka med Kikki eftersom Alva skall ju ha valpar den helgen om hon nu är dräktig, inte säker på det än hon har ju bara gått 4 veckor och Nemi likaså vi får se om nån vecka om det syns nåt. Det skall bli mycket spännande, jag längtar efter valpar nu det är ju ett år sen sist lilla Lowe är ju redan 1 år sista maj herrgud vad tiden går..

Det är lite svårt med att träna hundar nu när värmen kommer men man får gå upp tidigt på morron och ge sig ut med hundarna sena kvällar går ju också bra. Mikael har åkt till Karlshamn för fisketävling hela veckan så det är bara jag och hundarna hemma, vi får hoppas det går bra för honom han har ju väntat hela vintern på att få fiska..

 
ANNONS
 
http://resumewriter-s.com/resume_proofreading.php

http://resumewriter-s.com/resume_proofreading.php

16 december 2016 09:15

Yeah, I agree, I love spring, it is one of the most beautiful seasons of the year, I have so many photos, you can't even imagine. Follow the link I will show you all.

http://resumewriter-s.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 18 september 2013 22:27


Husqvarnas Never Mind " Scoobie" född 2012-10-06     för mer information gå in på sidan Siberian Husky -valpar ...

Av Helena - 27 april 2013 19:18

Ja då är västerås avklarad och det var en mycket lyckad dag!! C.I.B Ch O. Knock you out BIR, O. Private collektion CK 2 BH, O.Out of control VG, O. Once upone a time EXE, O. Litsuko CK 4 BH. Och så tävlade vi även med samma uppfödargrupp som vi hade ...

Av Helena - 24 april 2013 21:40

Från och med 1 maj 2013 måste man ha pass och avmaskning av veterinär mot dvärgbandsmask och infört i passet för att åka till Norge, det blir nog bättre det tror jag eftersom dessa papper man skrev i själv blev det nog ingen ordning på, man var ju tv...

Av Helena - 23 april 2013 22:05

Ja nu är äntligen våren här efter en lång vinter...och mycket har hänt igen. Dom mesta läser ju händelserna på facebook så därför är jag lite inaktiv här . Min älskade Miyagi gick ur tiden den 22/1 och lämna ett stort sår i hjärtat han var en under...

Av Helena - 23 december 2012 19:08


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se