Senaste inläggen

Av Helena - 24 mars 2010 06:46

Vi har en räv här som tydligen tycker om mina hundar och det gillar jag ju inte precis, den har varit här ganska länge nu och går ganska nära hundgårdarna även när de är ute. Den ser fin ut men man blir ju lite orolig så att den inte har skabb eller är sjuk eftersom den är så orädd....

  


ANNONS
Av Helena - 21 mars 2010 18:23

Idag har valparna flyttat ur valplådan då de hade bestämts sig för att komma över kanten, så det var bästa att flytta dom ut i köket och det var kul. Alla valpar har utforskat en del av köket.

  

2 veckor och 2 dagar


Jag vill även Gratulera Stina Vool och Woddy till Lithuanian Winner 2010 och

LIT CH!! Stort Grattis!

  

Lithuanian Winner 2010 EST CH LIT CH

Okami's Knock on Wood " Woddy"

ANNONS
Av Helena - 20 mars 2010 21:56

Idag har det varit 9 plusgrader och strålande solsken, den har blåst lite men det gör inget när man kan stänga av värmen och öppna dörren en stund och vädra, underbart. Problemer är att man kan knappt gå på snön den är ju helt mjuk så man får gå försiktigt ner till hundarna. Min kära sambo väntar ju på våren och fiskesäsongen och har varit till sjön 3!! gånger idag för att se om det händer nåt och det gör det vänern har öppnar sig, kolla själva!

  

Valparna växer så det knakar man kan nästan se från dag till dag hur de växer och alla har helt eller delvis öppnar ögonen så nu börjar de bli hundar, underbara!!!

mamman då?, ja såret har ju även denna gång gått upp och det finns bara 2 stygn kvar, vad gör man , vet. säger att nu får det läka som det är vi får väl ta en tur till Karlstad på Måndag vad det verkar, dessa valpar lär bli vana att åka bil..lite bilder på se små underverken..

  

liten hane..

  

2 små flickor..

   

en liten flicka kollar in mamma

 

lätt att somna snär man myser med mamma

  

alla de små

Av Helena - 17 mars 2010 18:15

Ja, då var det en dag på djursjukhuset igen...Shila och valparna har tagit sig en tur dit. Shila blev igår omsydd eftersom hennes sår gick upp, en reaktion på stygnen med en infektion som följd, man skall aldrig räkna med att saker och ting blir som man planerar eller?? nu gäller det sårrengöring flera gånger om dagen och penicillin ett bakteriedödande kompress i såret som valparna inte får komma åt, och hur lätt är det då? jag har inte sovit mycket inatt och idag räddade Susanne mig eftersom jag måste jobba, Shila kan ju inte vara ensam med vaparna eftersom man måste vara med när de diar. Tack snälla snälla du hjälpen! Susanne har ju svårt att sitta still och inte göra nåt så hon städade min kyl och lagade middag till oss, underbart att komma hem och bara värma maten! tack snälla du. Imorron kommer mamma och passar, kanske får man middag då med..man blir bortskämd.

  

Mimmis favvo plats

Mimmi håller koll så det inte kommer nån obehörig, hon var ju inte så glad åt att Susanne kom idag, Shila som man tycker skulle vakta var bara nöjd och hon har ju aldrig ens träffat Susanne och bara accepterar, hon är en så underbar hund!

Av Helena - 15 mars 2010 17:32


Akasha ( Okami's Look Who´s taking now) är fotomodell i tidningen Glamour i Holland, en underbar bild jag kände jag ville visa er alla.

tack Cecilia och Walter!

Av Helena - 7 mars 2010 18:45

Igår och idag har jag bara slappnat av och sett till Shila och hennes valpar, hon blev ju snittad och det är ju lite innan allt fungerar och idag märks det på henne att hon haft lite ont, annars är det lugnt, hon är en duktig mamma. Detta blev hennes sista kull och det ser så ut att de mesta av dessa valpar kommer till fodervärdar eftersom annars avslutas Lucias linje här och det vore ju synd.

Min granne har kört ett jättefint spår på mossen åt mig och där tog jag mig en tur igår och idag, med skare på snön är spåret nästar helt hårt, idag tog jag en del bilder så ni kan se vilken underbar miljö att köra hundar i det är.

  

idag var Alva, Leffe, Nemi, Hank, Fiona och Nemo med igår var Kenny med och inte Nemo  


  

Av Helena - 6 mars 2010 09:46

Nu är äntligen valparna födda!! denna gång blev det 2 hanar och 3 tikar!

  


Av Helena - 4 mars 2010 11:05

Ja här går man i väntans tider ännu, Shilas tid gick ut i måndags och än så länge är hon som vanligt, tempen var nere lite lägre i morse för att sedan stiga igen, ingen valpning är den andra lik men det är jobbogt att gå och vänta och vänta.

Fast det var ju tur att hon inte valpade i går då hade vi att göra hela dagen Linda och jag, det är bara vi hemma denna vecka för Mikael jobbar och Robert ägnade sitt sportlov åt att gå truckförar utbildning, smart!

Igår ja, när Linda kom in och hade fordrat och fixat ute så hade Alva sett sin chans igen att hitta ett hål och sticka så då var hon borta, nu är ju hon sån att hon inte försvinner så det var bara att gå ut och vissla så kom hon ,tur det,. Vi satte oss och åt frukost och hundarna gick igång igen, ja då är Kenny på andra sidan staketet, helt olycklig att vara där utan mamma, han är som han är. In med honom så kommer Hank så ett gehu överlycklig, hur har han kommit ut??? då tänkte jag ett och annat kan jag säga...


Det var bara att ställa undan frukosten och på med varma kläder och ut och jobba! Alva hade haft sönder staketet som jag misstänkte, Hank hade hoppat över hundgårdsstaketet och det var ju väntat när det inte är högre än brösthöjd nu med all snö, så där fick jag för att jag inte gjort nåt åt det...han hade hoppat upp på kojtaket som står uttanför hundgården och vidare så det var bara att leta nät och höja det till normalhöjd nu klarar han det inte. Kenny var med och visade alla möjliga smitvägar i trädgården snön är så hög på utsidan staketet så det spelar ingen roll att skotta på insidan när dom bara kan hoppa upp och gå iväg på skaren snön är ju lika hög som staketet på utsidan....Hela dagen så lagade vi och byggde..Vart är våren!!!  

  

Kenny går som han vill fram och tillbaka över staketet, tur att jag har så snälla hundar!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se