Senaste inläggen

Av Helena - 18 juli 2009 13:16

Idag har OKAMI'S KNOCK YOU OUT " Blizzak" och han ägare Eva Serger varit på SKK utställning i Köping och ställt ut. Det blev cert och 3 bh! GRATTIS!!!

ANNONS
Av Helena - 16 juli 2009 18:59

Hej

Nu har det hunnit gått 1 vecka redan , det går fort..valparna äter och sover och Växer så det knakar, men det finns ju olika sätt att mata sina barn, Tula ligger på rygg....

ANNONS
Av Helena - 9 juli 2009 06:22

Nu är Shiba valparna födda! de var födda i går kväll och allt gick bra och alla valpar och mamma mår bra, 4 tikar och 1 hane blev det denna gång.

Av Helena - 4 juli 2009 18:33

Jag har fått en hel cd med jättefina bilder som togs isamband med förra kullens leverans, här är några.

Av Helena - 4 juli 2009 17:53

Ja, detta med fiske är ju inte riktigt mig grej men jag kan ju inte låta bli att ryckas med , tävlingsmänninska som man är!

Robert och Mikael tävlar ju i Fiske, rättare sagt Trolling, under team namnet Galten ,Mikaels systers man Johnny är åxå med.

Just nu är de i Östersund och tävlar i Storsjötrolling Sjödins Cup 2009 och en deltävling i STM( Svensk Trolling Mästare). Efter dessa 3 dagar är till och jag med slut fast jag är hemma, de har ringt hela tiden och berättat om alla fiskar....det var 62 båtar med i tävlingen och de vann dag 1 och 2 och idag när allt avgörs så blir de slagna på mållinjen men slutar ändå 2 totalt! och det är ju fantastiskt och vann deltävlingen i STM!! nu ligger de 2 i SM, de är ju självklart överlyckliga, från vänster Robert, Mikael, Johnny 

GRATTIS TEAM GALTEN!!!!


Av Helena - 2 juli 2009 16:56

Idag har alla valpar flyttat och det är just nu lite tomt, mamma Kajsa åkte hem igår kväll, jag önskar alla valpar lycka till i sina nya hem.

Idag fick jag även bilder från Niklas Olsson på Alva från Borås i helgen där hon tog sitt första cert och blev BIR!


Helena

Av Helena - 22 juni 2009 19:35

Hej

ja nu skall vi försöka blogga..denna sida kommer en del nyheter ang valpar och andra roliga saker som händer finnas, kolla lite då och då..


helena

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se