Senaste inläggen

Av Helena - 23 december 2011 19:37


GOD JUL!!Ja då var det jul igen och vart detta året tagit vägen vet jag inte och ingen julstämmning har man heller för vart är VINTERN????? visst är det till viss del skönt med mild vinter men idag 8 grader??!! nån måtta får det väl vara..ja, ja vi har haft 2 bra vintrar och den kan ju komma ännu, jag har haft mina goda vänner här Mats Anna och Eva och Kicki & Marcus så vi tränade hundar och käkade god mat mycket trevligt, Tack för en mycket trevlig helg!!


   

Okami's Magic Moments "Donzi" & Okami's Knock you out " Blizzak"

   

"Blizzak" Sörmlands vackraste hund Stort Grattis Eva & "Bizze"

   

Okami's Men in black "Nemo"

 

"Nemo" 

 

Eva Seger tränar Nemo, Blizzak, Donzi & Alva

 

Lilla "Maja" (Litsuko) är numera röntgad och har A på höfterna, ingen är gladare än jag!!

   

Tittis underbara hanvalpar finns fortfarande kvar detta är

Okami's Nouko "Nokko"

 

Nokko som inte ville stå...

 

Detta är Okami's Nehan "Hannes"

 

Hannes är lite fogligare....2 underbara hanvalpar som fullständigt älskar livet och är glada i allt! 
ANNONS
Av Helena - 28 september 2011 20:15

Jag då var det dags igen och Titti valpade sent i går kväll, denna gång blev det 2 hanar och en tik.


mina tikar vet ibland hur länge jag är ledig...denna gång fram till Tisdag och skulle jobba idag, Titt valpade 4 dagar för tidigt och tiden gick inte ut förrän till lördagen och jag skulle vara ledig på måndag. Ja det är lite pusslande när man inte har nån som jobbar för en...

men jag sov med Titti i hundhuset inatt på en dyna med hundfiltar som kudde och en filt som täcke, jag kännde mig överkörd av nåt i morse, men vad gör man inte för sina hundar jag fick hålla mig hemma på fm men jobbade på em , mamma är här som valpvakt. Titti med valpar mår bra.

 

 Ch Mara-Shimas King of Heart - Ch Okami's Genhime

ANNONS
Av Helena - 28 september 2011 20:10

Eva Seger har varit på utställning igen och gjort mycket bra ifrån sig denna gång var det Donzi (O. Magic Moments) som fick cert cacib och BIR!!! på Åland i helgen, ja man kan inte bli annat är stolt som uppfödare!

 

Okami's Magic Moments "Donzi"

Av Helena - 24 september 2011 18:09

Idag har Mimmi valpat och det blev 3 tikar och 1hane! hon började ca 9,30 första valpen född 9,50 och sista 12,20 så det fanns väl inget att klaga på, denna tiklinje är fantastiska på att valpa, jag hade Soga, tindra, Harumi och nu Mimmi alla är som gjorda för detta, tänk hur det är och jag är bara lycklig, dessa små är 4 generationen Okami's så det är spännande,

 

Newborn puppies

( Okami's Keep an Eya on me -  Ch Sesshomaru Go Tessaiga)

Av Helena - 19 september 2011 21:07

Stort Grattis till Eva Seger och Okami's Knock you out "Blizzak" till BIR i både Gimo & Högbo!!

 

Blizzak är son till Bedarra Nero Wolf & Okami's Glamour Girl


Annars löper det på som vanligt och Mimmi och Titti är helt klart dräktiga men det är tveksamt med Alva inget roligt det inte men man får väl göra ett nytt försök nästa löp....

Vi har nu alla hund gårdar som är planerade jag skulle ju varit i Högbo med Nemi och Maja men det var det enda dagen vi kunde bygga klart så då fick det bli det i stället. Lite till skall fixas och så skall Kenny lära sig vara ute när jag jobbar.. 

Av Helena - 24 augusti 2011 20:09

Stort Grattis till Eva Seger och Okami's Magic Moments "Donzi" till Cacib och BIR!! I Eskilstuna!!

 

det börjar närma sig höst och det känns faktis härligt, luften blir svalare och det går ju att göra lite mer , nackdelen är väl att även mörkret kommer. Jag tog med mig kameran när jag var på kvällspromenad med Hank Hilda och Kenny en underbar kväll alldelses stilla och tyst..

Kenny älskar skogen

 

Reflex är det bäst att ha nu när jakten är igång 

 

tänk att blåbär är så gott

 

bråttom hem till kvällmaten 

Av Helena - 20 augusti 2011 20:23

Stort Grattis Till

Lena & Kennel Flying Ninja's till BIM Cacib och SE-Vinnare 2011 med SEuch Okami's Jiro

" Pysen"!!

Pysen blev även BIR i Askersund förra helgen Jätte Grattis Lena!!

Pysen är son till Izor & Titti


Eva Seger till 2bh o cacib med Okami's Magic Moments "Donzi! och 4 bh med Okami's Knock you out "Blizzak"!

"Donzi är en son till Kajsa & Espen" & Blizzak son till Carl-Philip & Shila"


Annars löper det på som vanligt Kikki och jag har tagit premiär turen med hundarna och 4-hjulingen och det var de mycket lyckliga över, Kenny är ju lite lat och tycker inte om väsenet från 4.hjulingen så han sprang lös och det gick jättebra tills han upptäckte att Mikael var med med bilen ..han trodde att han skulle få åka med men tji fick han så blev inte fallet utan han lufsade efter och stod och väntade tills vi kom tillbaka, han är som han är han, annars verkar det som om Mimmi är dräktig de andra kan jag inte säga så mycket om är mer än att beteendet säger så, lite tidigt ännu,Av Helena - 8 augusti 2011 21:21

Min älskade Izor fick idag somna i på djursjukhuset i Karlstad efter att ha varit dålig i de senaste 14 dagarna...han började då alla tikar löpte och man tror ju att det är därför han inte ville äta han åt mindre och mindre allt efter att tiden gick och sista veckan var han fortfarande mycket pigg och flörtade med tikarna och moppsade mot de andra hanarna men att jag tyckte att bröstkorgen blev större och allt smalare blev han...idag åkte jag in med honom till djursjukhuset, jag misstänkte att detta berodde inte på tikarna och mycket riktigt så visade det sig vara min värsta misstanke...cancer....fy f..n. Izor hade vätska utanför lungorna och i buken och en tumör på hjärtat, oftast är det lymfvätska som läcker ut på detta vis och 3 veterinärer sa att det bästa för Izor var att ta bort honom på en gång..och det gjorde jag och det var mycket tufft kan jag säga..jag har haft honom sedan han var 8 veckor och han var en underbar hund på alla vis så himla snäll, min älskade Izor du kommer alltid att ha ett speciell plats i mitt hjärta, Tack gittan för denna underbara hund.. Izor blev 9,5 år.


  

SEUCH SV-02 EXPLORER'S JOUEI "IZOR"

Här 2bh på shiba speialen 2009


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se