Senaste inläggen

Av Helena - 2 augusti 2011 18:57

Ja då var det över för denna gång , Ransäter som vi alla väntat på 3-dagars i år mycket trevligt och träffa goda vänner och grillning på lördag kväll, Eva o Marita, Sara o Kicki och Linda och Jag, Tack snälla ni för ni gjorde denna helg fantastiskt trevlig!!

FREDAG: Shiba , dom Dan Ericsson: Maja Titti, Kumo o Leika var med , Maja "Hårlös" fick VG, Kumo och leika EXE Titti BIM Cacib!!

  SEUch NOUch Okami's Genhime " Titti" BIM Cacib   Okami's Listuko " Majja" "hårlös"   Uppfödarklass med HP Titti, Kumo, Leika, Majja.


LÖRDAG: Shiba. Terje Lindstöm: Linda fick visa Majja och det gick bra idag fick hon EXE men ingen mer.

Husky: Dom: Phil Thompson: Alva, Donzi, Blizzak, Luna, Devil.

Idag var det en lysande dag! Alva och Donzi fiuck sina sista cert! och blev "fullcertade" Blizzak fick jag äran att visa och han blev BIM , och fick cacib, Luna fick EXE, men idag var det inte Devils dag, men det är kul att han är med.

  Okami's Just Talk about Alva 2 bt cert R- cacib   Okami's Lilly of the Vally " Luna" EXE   Okami's Knock you out " Blizzak" BIM , cacib. Okami's Magic moments " Donzi" 2bh , cert, R-cacib   och var ofta har man med sig båda certen 2 bh o tik och BIM i en uppfödarklass? det hade vi då och vi fick HP!

Vill även gratulera Kennel Bedarra till BIR och senare BIS!! med den fantastikt vackra tiken. Ch Bedarra I'M Hot You'Re Not


SÖNDAG: Shiba, Dom Leif Lehman Jörgensen: Idag var Majja och Mimmi med och idag gick det åxå mycket bra Mimmi blev 3 bt och cert!!, Lilla Majja visade Linda idag med eftersom det gick bra igår så fick hon ta henne igen och det gick jättebra hon fick EXE och CK! men var oplacerad i bästa tik.!

Husky: Dom , Terje Lindstöm: Alva , Luna och Blizzak och devil var med idag blev det inge uppfödar klass men det gick bra, Alva 2 bt R-cacib, Luna VG, Donzi VG och Devil skötte sig jättebra idag och kämpa på Jannike , det är kul att han är med!! Tack alla för denna underbara helg!!

Okami's Keep an eye on med " Mimmi" 3 bt cert!

   

Okami's Listuko "Majja" EXE, CK

Okami's Just talk about Alva 2 bt, R-cacib 


Nu är parade, underbart snälla Mikael räddade Ransäter och åkte till Noven's och parade Titti med Hubbe på lördagen, Tack Elisabeth för att du hjälpte till


Robert åkte till Explorer's och parade Mimmi med Fluffy söndagen innan och samma dag åkte jag och parade Alva med Flash jag säger då det vilken underbar liten familj jag har!

ANNONS
Av Helena - 17 juli 2011 21:37

ja nu löper det i alla hörn här och vi kommer att ha 3 kullar samtidigt... och jag är så spänd på dessa 3 parningar jag planerar att göra, sen om jag kommer till Ransäter eller inte får vi se Titti löper så de verkar som om de blir Malmö då, men Linda fixar utställningen i sådana fall.

SHIBA

Okami's Keep an eye on me " Mimmi" skall paras med SEuch Sesshomaru Go Tessaiga!

SEuch NOuch Okami's Genhime " Titti" skall paras med SEuch DKuch Mara-Shima King of hearts


Siberian Husky

Okami's Just Talk about Alva " Alva" skall paras med  Foxfire Grease Lightning


Eftersom alla tikar löper samtidigt så väntar jag med att para Nemi till nästa löp och då paras hon med Hank.

ANNONS
Av Helena - 10 juli 2011 21:02

Först vill jag skicka ett jätte grattis till Mikael, Robert & Linn till den fantastiska veckan de haft i Östersund, som slutade med  SM-mästare!!

    


Ja nu LÖPER dom!! Alva Nemi och Maja och Mimmi, Alva och Mimmi skall paras, så nu väntar vi bara på att Titti skall börja med...hon skall paras åxå, jag har bara kollat varje dag sen i april.....så nu kanske vi har lite valpar i september, gud vad roligt!!!

Av Helena - 6 juli 2011 18:51

ja det är jag nu när resten av familjen åkt till Östersund för att fiska. Just nu är mamma här och hon klipper gräset så jag kan sitta här en stund, maten på bordet när man kommer hem från jobbet, inte varje dag det inte, rätt skönt, hon pysslar och grejar, trevligt!

Hank har brutit en klo...och det fick ju bli en tur till mina "vänner" veterinären..stackan..de fick ju ta bort den klon och nu har han bandage och tratt, och tänk er vad han tycker om det som inte haft en sjukdag i hela sitt liv..

annars är allt bara bra, kenny mår alldeles utmärkt och springer som en galning på promenaderna och det känns bra.


ha det bra i värmen

Av Helena - 28 juni 2011 20:09

Jag lider av värmen och det går väl bra om ma slipper göra nåt..men jag städar ju om dagarna och damsugaren båser varmt! typ 4-5 ggr/dag...men ändå skönt att sommaren äntligen är här och Mikael går på semester nästa vecka och då bär det iväg till Östersund och storsjö trolling och SM Robert och Linn skall åxå med och jag blir helt själv...skönt..kanske man inte får säga men ibland är det  faktist det.


Kenny är inte helt bra ännu men visst till synes frisk men jag bävar för att slita med hans 20 dagar långa penicillin kur...han har fått en hormonspruta för prostatan var överaktiv och förstorad och även fortfarande efter 13 dagars kur så finns spår av det i hans urinprov men alla bakterier är borta och han mår bra. Det senaste urinprovet visade för utspätt urin det skall ligga på 1,20 och hans ligger på 1,12 och är en försämring tidigare  var det 1,15 men njurarna är bra, konstiga saker det kan vara fel på,


Lilla Maja har börjat löpa och nu ber jag att resten kommer med jag har kollat dessa tikar varje dag sedan i April!! och jag ville ju ha valpar på sommaren men nu blir det till hösten när det skall vara blött och geggit,

Jag hoppas mycket på dessa kullar jag har planerat och jag kommer att behålla en del själv speciellt husky  så vi fyller ett spann mina hundar börjar ju bli gamla och det behövs nytt, sedan får vi se hur det blir på den fronten, det är för mycket bakslag ibland och det räcker med att para när jag själv behöver hundar, eller?

mycket gnäll men ibland är det så tyvärr....


kram på er alla underbara vänner och ha det skönt i värmen

Av Helena - 2 juni 2011 07:47

Nu verkar allt vara bra med kenny hoppas jag..infektionen är nu borta och även blodet i urinen, men nu har han kristaller i stället så vi skall in den 8 och göra ett ultraljud på prostatan och urinblåsan så att det inte är det felet , tanken går ju lite åt de hållet faktist ..annars är han sig själv nu och tänk vad glada hundarna är när de kommer tillbaka till sjukhuset, ett tecken på att de blir väl omhändertagna


och så ett

- STORT GRATTIS till Eva &  Huskyn Okami's Magic Moments till cert, cacib & BIM I Vallentuna!

- STORT GRATTIS till Pernille och Shiba NORD/INTuch KLBch DKSCH(S)Okami's Daiju till DKSCH (V)!!! han har lyckats bli Danmarks 2 shiba att bli viltspårs champion!!! BRA GJORT!!!


Jag tog en dags break from all vardag och Kikki och jag var hos Tobbe & Sara på Orust förra lördagen och hälsade på och jag tog med Fiona, Nemi, leffe & Alva för köra hunda var vi ju tvunga att göra, Vi var iväg och hälsade på Anna & Mats åxå det är alltid lika trevligt sen satte vi i hop alla hundar och körde en tur.


  tänk om man hade sådana vägar att köra på som de hade, vilken underbar tur jag fick!   Ledare: Alva-Luna sedan Nex-Desna, Atanik-Hera, Leffe-Tekani, Fiona-Nemi, Zeus-Rocky.   full fart med 12 hundar!

Av Helena - 22 maj 2011 22:09

Jag då var han hemma "på Prov" lilla Kenny...och han är INTE bra, han var feberfri idag på djursjukhuset och mycket piggare men nu på kvällen har febern kommit tillbaka inget roligt han ligger och är väldigt slö jag har ringt in och jag skulle avakta till i morron han har nu 39,1 i temp stiger det över 39,5 får han läggas in igen...och ingen vet vad detta är de har provat för allt och det visar mycket blod i urinen och en kraftig infektion men var??!!

Av Helena - 21 maj 2011 17:28

ja jag kan ju inte låta bli att gratta Mikael & H-G till sin 3.e plats på Europa mästerskapen ( EM) i Trollingfiske!! De är just nu i Karlshamn där Laxfestivalen är och EM och har varit där hela veckan de har hittills haft en mycket lyckad helg! Stort Grattis!!

 


Annars vet jag inte vad jag skall säga, det börjar väl bli tjatit med dessa sjuka hundar, nu är det Kennys tur han ligger inlagd i Karlstad och ingen vet vad det är för fel. han fick i torsdags kväll jätteont i magen så illa att magen krampade och hade 40,5 i feber, vi for i väg till veterinären i Säffle och vi röntgade och tog prover men ingen direkt fel hittades han kissade även blod....nu fick jag ju lite lätt panik kan jag säga..fredag morron var han inget bättre varesig mat eller vatten fanns det ingen intresse för så jag for till karlstad där han lades in direkt. Nu har jag pratat med veterinären och han är oförändrad lika hög feber och proverna visar en infektion han får antibiotika, dropp och medicin för sin magkatarr, det är ju inte bra för Kenny att vara utan mat precis,

Här hemma är de såååå tommt han lever ju inpå mig hela tiden är med på allt jag gör, lite jobbigt är det ...det är bara att vänta på att veterinären ringer i morron, hoppas han får komma hem då...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se