Senaste inläggen

Av Helena - 16 maj 2011 19:14

Nu i helgen var det årets kennelträff och återigen mycket lyckad, vädrergudarna var med oss och regnet kom på natten, vilken tur man har va´? På fredag anälnde de som reste och hade bokat övernattning, på lördag morron satte vi igång med ded en tipspromenad med hunda och senare kom Mikaela och Akitan Ronja och visade oss lite grunder för freestyle och det var mycker intressand leffe och jag provade lite.

Annars blev det lydnadsträning med Daniel och valpkurs med Johanna och drag med mats, vi hade även detta år en bytar dag med hundsaken som var populärt mycket blev bytt, även lite andra saker fanns att köpa. På söndane fick valparna träna spår och annat de blev goda vänner alla tyvärr fattades det en pga ägarens sjukdom men det var jättekul för alla nu som kom! Tack alla och Tack Johanna och Daniel för all hjälp, ni är fantastiska!! Tack Peter och Caolina för ett utmärkt jobb i köket hoppas ni kommer nästa år..och tack alla valpköpare och hjälpredor ingen nämnd ingen glömd! Jag kommer att lägga ett album på hemsidan men mikael har tagit datan med sig så det kommer till helgen, dom finns även på facebook.

 

Akitan Ronja visar trick, mycket trevligt att se ett så fint samarbete mellan hund och förare!

ANNONS
Av Helena - 6 maj 2011 20:41

Ja det är inte varje dag blombudet knackar på och tänk vad mycket en blomma gör! Tack snälla Tobbe och Sara!!!

    

ANNONS
Av Helena - 6 maj 2011 20:34

Ja det var ju det och det händer ju nåt hela tiden, Nu har vi varit på inoff utställning med valparna Kicki och jag var på Mariebergskogen i Karlstad,och denna gång gjorde Majas syskon Leika och Shiro debut. Det är trevligt med utomhus utställningar om det inte blåser!! herregud vad det blåste, vi fick stuva in oss alla i tältet så gått det gick och med så trevligt sällskap går allt.

   

leika blev 2 med hp,

 

Shiro blev BIM

 

Maja blev BIR och BIG-3 men hon vill inte springa....."stönig"den..

Tack alla ni för en trevlig dag!

Av Helena - 17 april 2011 19:58


 

Okami's Leader Of The Pack " Leffe"

 

"Leffe"

 

"Leffe"

 

Okami's Litsuko " Maja"  

Av Helena - 12 mars 2011 16:43

Idag tig vi med oss Titti och Miyagi till Villkorsberget, ett berg som är en fornborg och där är man högt uppe, för Mikael ville se om Vänern öppnat sig, han väntar ju på att få åka ut och fiska. och visst den är mer öppen är vad man tror så snart är det nog ändå vår...

Mikael, Titti o Miyagi kollar ut över den halvfrusna Vänern

     

Miyagi O Titti

Av Helena - 10 mars 2011 20:00

Ja då var det dags igen för årets kennelträff! den går av stapeln helgen 13-15 maj och vi kommer att vara på Solhagen igen där har vi 48 sovplatser och jag hoppas att det kommer många! årets aktviteter är inte helt klara ännu men en del är det och det kommer att bli: Drag, problemhundslösning, lydnad, Freestyle, tipspromenad, MH- info, bytardag ( om du handlat för mycket som inte du använder kan du byta) , valpkurs för vinterns valpar, Nya utställningsreglerna, samt utställningsträning för de som vill. EV:första hjälpen för hundar, mm mm allt är inte klart ännu därför har det inte kommit ut på sidan men kommer mycket snart håll koll!

  

2010 års träff

Av Helena - 21 februari 2011 20:18

Maja har varit på utställningsdebut! i Örebro och hon var 4 månader den 16.e Kumo Majas bror var åxå med och det var så kul att träffa honom och han var så glad och trevlig så det har du gjort bra Sara!

  

Okami´s Litsuko  "Maja"

  

Maja BIS-5

 

Kumo BIM valp!

  

Kumo

Av Helena - 18 januari 2011 22:21

Ibland känns det som om man skall ge upp...Hilda har knappt läkt förrän det var dags igen.

Fiona har varit lite "trött" de senaste dagarna, vi körde torsdag, helt ok, fredag, helt ok, men lördagen ville hon inte men hon sprang väl med men inte mycket mera, det var en snabbtur i nysäter eftersom vi skulle vidare och gratta Lisbeth som fyllde år och passade på att ta en tur med hundarna. Jag kände ju när vi åkte hem senare en doft i bilden som man kännt förrut men ..väl hemma så fick hon gå in i en annan hundgård där man lättare kan ha lite uppsikt, ingen feber men ändå inte sig lik, jag var ute sent och kolla de till henne innan natten. På morron var det ingen feber men frammåt middan vad det 39,1 och flytningar och det var bara att ge sig iväg till karlstad, mycket riktigt en livmoder på 4,5 cm inget bra Fiona fick bli kvar och opererades nästan direkt, igår var jag och hämtade henne och självklart har hon ont , stackarn, metacam i 3 dagar och tratt. Hon har redan vält 2 vattenskålar och pinkat i min säng och det har gått ett dygn, men hönsmamma som man är så gör det ju inget, hon är ju sjuk...inte lätt när man aldrig varit sjuk eller haft tratt. Hildas provsvar skulle kommit igår men inte, hon är ju sydd igen eftersom vi skickat iväg en sådan där "bula" torsdag skall jag ta bort hennes stygn....jaha nog med det, annars är allt bra förrutom att jag är fökyld.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se